sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Tuttuja valintoja rasiaan

Pohdiskelin, että en taida kuitenkaan ihan elukkana sitoa noita pikkuperhoja vaan mieluummin niitä malleja jotka varmasti ovat myös siiman päässä ja jättää ne pahimmat turaukset nyt tekemättä. Näihin luottomalleihin joilla ainakin isot pojat kalaa saavat kuuluvat Pietun pupasta muunnosta sekä perinteinen jänökuula. Nopeita ja helppoja sidottavia vielä ovat.


Tänään jatkoin streamer-rasian metsästystä. Totesin, että tämä Varkauden ihmeenkin hankkima ja kehuma rasia on mulle ihan liian iso eli toivoakaan sopia liivin taskuun. Hong Kongissa pyörähdin pakkaspäivän riemuksi, mutta siellä oli viety kaikki perhojutskat ilmeisesti varastoon eli hukka reissu oli se.













Viikon päästä lauantaina olisi kirrepilkkiin oiva mahdollisuus, kun Kivilammella on avajaiset. Saapa nähdä pitäisikö tuonne ampua sekaan...

4 kommenttia:

  1. Jep, kannattaa keskittyä tuttuihin ja luotettaviin valintoihin ja täyttää rasiat niillä perhoilla, joita tietää aivan varmasti käyttävänsä. Toki kannattaa aina välillä kokeilla uusia tekniikoita ja malleja, se auttaa kehittymään sitojana :)

    VastaaPoista
  2. Pirustihan sitä olisi opittavaa tuolla sidontapuolellakin jos vaan jaksaisi. Sitä kun vaan on laiska eikä jaksa :)

    VastaaPoista
  3. Oliivia larvaa oranssilla iskupisteellä. Eipä oo oikeen muuta tarvinnu parina viime vuonna. Jos oikeen hifistelee niin sumariaikaan voi jotakin muutakin kokeilla:)

    -Programmeri

    VastaaPoista
  4. No siinä on varmasti hyvä yleiskone jokapaikkaan ja jokaiselle vuodenajalle. Pitää larvojen pariin hypätä jahka saa noita pupasia sidottua vielä lisää. Sitten pitääkin alkaa streamereita työstämään

    VastaaPoista