lauantai 17. joulukuuta 2011

Mitäs sitten tehtäisiin?

Talvi yrittää tehdä tuloaan, mutta huonolle näyttää. Vuosi sitten oli jo kirrepilkilläkin käyty, mutta toistaiseksi en ole jäihin pudonnut koskaan enkä aio nytkään eli niitten hommien aloittaminen odottelee pakkasia. Siivoilin sidontapöydän valmiiksi, että jos aloittaisi muutamia sutturoita väsäilemään. Kurkkaus rasioihin kuitenkin kertoi, että ei ei tarvitse kuin ehkä puolenkymmentä sumaripinturia sitoa laskuvarjohäkilällisenä eli taimenen kalastukseen on sutturoita ihan riittävästi jemmassa. Menneen kesän perhojen menekki oli kuitenkin niin vähäistä.

Tulevalle suvelle ei myöskään ollut juuri välinehankintoja. Poikkeuksena oli kahluukengät ja niistä tehtiinkin kaupat Rialinnalla Villen kanssa kuluneella viikolla eli tulevana kesänä könytään Scierran popoilla. Halusin nimenomaan huopapohjalliset ja nuo vaikuttivat ihan ok hinta-laadultaan sekä kuulemma kesän aikana monia ei ollut liikkeeseen palauteltu. Toinen vaihtoehto olisi ollut Loopin Waimea joita oli spesiaalibuutsit tarjolla huopapohjalla, mutta olen mietiskellyt, että jos joskus yli 100e kengät ostan, niin ne on sitten Simmsit. Nyt on käytännössä kalusto siinä kunnossa, että ensi kesä pitäisi pärjäillä. Ehkä jotain kartioperukkeita tulee tilattua, mutta siimat, vavat jne. on omaan kalastukseen sopivassa iskussa

Palautan tähän blogiin kuitenkin tuon kommentointi mahdollisuuden, koska noita kalapaikka kyselyitä yms. on vuosien varrella aina joitain ollut. Tämä lienee viimeinen päivitys tälle vuodelle eli oikein Hyvää ja Rauhallista Joulua sekä kireitä siimoja vuodelle 2012 kaikille kalamiehille tasapuolisesti!

2 kommenttia:

  1. Hyvät popot on nuo Scierrat. Kaksi kesää niillä kahlailin, ja kaikin puolin tyytyväinen olin. Viime kesän Lapinreissulle tuli sitten hankittua Simmsit noiden tilalle. Kalaisaa uuttavuotta!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia ja sitä samaa myös sinulle!

    VastaaPoista