sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Joka vuosi sama homma

 Nimittäin tämä kahluuhousu-ruletti. Nyt kun allergiasta pääsi eroon, niin housut on isot. No, hyvä kai se niin vain on. Mutta jotain pitäisi noille pöksyille keksiä ja Visionilta en vastauksia kyselyihin uusista tai mahdollisiin vinkkeihin pienennyksestä ole saanut. Tuo neopreenittömyys vain asettaa tässä ne murheet. Itselle olisi täyspotti, kun löytyisi edullisia hengittäviä hyvällä kiintokengällä olevia housuja jostain joissa kengän ja housun sauma ei olisi nepparia. Veikkaan, että niille olisi ottajia muitakin. Ne on vaan niin pirullisen helpot puettavat.
















Mutta kyllähän sitä noillakin pärjäilee, kun vetää vyötä vaan tiukalle. Saa nähdä missä niitä nyt sitten tarvitsee käytellä. Heti alkukauteen tuli kyllä kova pettymys Villin Pohjolan toimesta, joka oli nostanut Kymö, Kella ja Kärnä-akselin hintoja reilusti ylöspäin. Käytännössä sumarikalastus ei siellä ole järkevää jos Äyskoskelta löytyy tilaa. Hinta menee polttoaineinekulujen vuoksi  muutaman euron sisään ja onhan noilla paikoilla eroa kuin yöllä ja päivällä. Nokisenkosken suhteen olisi kanssa kiva tietää mitä siellä tapahtuu ja mitkä ovat tulevan kauden hinnat. Kotisivut huutavat taas hiljaisuuttaan. En vaan ymmärrä miksi niitä pitää perustaa jos niistä ei huolta pidetä. Tosin tiedän kyllä, että Laakkoselle soittamalla asia selviäisi nopeasti.


























Perhojen sitominen on tässä jatkunut enimmäkseen myynti-hommilla (voipi ottaa yhteyttä jos kiinnostaa allekirjoittaneen sötökset) ja itsensä piiskaaminen kalastuskuntoon on myös kiivaimmillaan. Fyysinen puoli alkaa olla kunnossa eli pahin riesa selän myötä on ok ja kuntokin on parantunut jo nyt roimasti. Kiitos 4xviikossa sählyjen ja pitkien koirien kanssa tehtyjen lenkkien sekä karppauksen & tipattomuuden. Henkisellä puolella voisi tämän vuoden yrittää ottaa rennosti ja nautiskella niistä reissuista mitä tulee ylipäätään tehtyä. Jättäisi ainakin puoliväkisellä tehdyt etukäteen jo olosuhteiden takia varmat pettymykset pois. Tyttäret alkaa jo olla niin isoja, että jarruja ei enää sieltä suunnalta pahasti ole. Tarkoitus on myös ensi syksynä herätellä henkiin hirvenmetsästys harrastusrintamalla tauon jälkeen ja tehdä paluu alasarjoihin salibandyssä. 10-vuottahan niitä kaukaloita on jo takana 2000-luvulla joten mikään kulttuurishokki ei tule olemaan.






































Suunnitelmat on suuret, mutta niin ne pitää ollakkin. Päätä ylös ja kesää kohti sekä kireitä kaikille sumarivesille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti