keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Perhosia vatsassa

Huomenna se koittaa. Nimittäin kauan odotettu reissu Huopanankoskelle. Paikka ei paljoa esittelyjä kaipaa. Itselle ensimmäinen reissu tuonne ja saaliin suhteen ei ole suuria odotuksia. Toki ainahan hullun tuurilla on mahdollisuus jotain saada.

Piti välineistöäkin päivittää eli sain Loopin "vanhan" taimensetin kaupaksi ja ostin tilalle Sharpes of Aberdeen Gordon 2 seiska-luokkaisen kymppikinttuisen kepin streamer-hommiin http://www.rialinna.fi/index.jsp?pid=77&productid=5541. Rahaa kun ei ole kuin rakennusmestareilla, niin siihen piti valita Okuman edullinen Airframe kelaksi http://www.rialinna.fi/index.jsp?pid=77&productid=531. Tuollainen oli jo aimminkin enon vavassa kiinni, kun aloittelin harrastusta, mutta möin hölmöyksissäni pois. Siimaksi sitten valitsin Scierran HMT seiska-luokkaisena. Heimolan Jaspelle ja Hukkasen Jukalle isot kiitokset miellyttävistä kaupoista!!

Toimintataktiikka on jo Huopanalle mietittynä eli Demonin keppiin 0.20 tai 0.18 peruke jolla syydetään caddista nymfin kera tahi larvastellaan. Gordonissa taasen o.35 peruke tinselin tahi Yön Timpan kera. White marabou-muddler tulee saamaan myös aamuyöstä peliaikansa. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ja kalathan on haavitsemista vaille kuvattuja jo tässä vaiheessa...Niin ja lisäksi tästä reissusta eteenpäin lopetan täysin väkäsellisillä koukuilla kalastuksen.

Tuli myös huomattua tänään se mitä jo tovin odotin eli salibandy-rintamaltakin tuttu nimettömänä netissä räkyttäminen. Meikää saa arvostella ihan vapaasti ja en ole herkkähipiäinen, kunhan reilusti sanoo sen omalla nimellään ja asialliseen sävyyn. Ainakin meikä on kasvatettu siten, että en nurkan takaa huutele grillijonoon Joensuussa, että onpas siellä paljon Kekkosen näköisiä miehiä. Jos on jotain oikeaa sanottavaa ja kuten nyt tuossa Kellan-tapauksessa ihan aiheestakin sai arvostella, niin kannattaa muistaa tahdikkuus kuitenkin. Sama koskee kaikkea kirjoittelua netissä tapahtui se millä saitilla tahansa. Mutta turhapa tässä moralisoida. Jotenkin tuntuu, että aika iso osa näistä kirjoittajista on ilmoitettu jo tähän ohjelmaan: http://www.youtube.com/watch?v=1MTL-QbeWS8

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti