lauantai 18. helmikuuta 2012

Spigotti kävi kuumana

Sain pk.netin kautta pyynnön sitoa yksinkertaisia pieniä perhoja kirjolohien ja taimenten jahtaukseen. En ole missään aiemmin myyntiin ilmoitellut sitovani, mutta suostuin kuitenkin. Lopulta sidottavaksi tuli ihan mukava 46kpl erä. Sinällään teki ihan hyvääkin vähän spigottia pyöritellä, koska koko talven aikana olin omiin rasioihin sitonut ehkä puolenkymmentä erilaista sutturaa. Samalla tuli ennätys kun päivässä pyörittelin näitä yksinkertaistakin yksinkertaisimpia toivottavasti ottipelejä 40kpl. Niskahan siinä kipeäksi tuli, mutta tulipahan samalla vähän rutiinia. Pitäisi kuitenkin vielä muutama sumaripinturi ehkä sitaista ennen kevättä.

Näitä pienehköjä eriä voin jatkossakin sitoa jos joku välttämättä haluaa ostaa. Kovin monimutkaisiin sidoksiin meikäläisellä ei ole materiaalia eikä oikein taitoakaan. Lähinnä noita kirrepupia, larvoja, jänökuulia jne. Ei kuitenkaan ole kiva jos perho on ennen ensikastautumistaan sen näköinen että siitä paistaa joko a: vahva itsetekemisen leima tai b: sen olettaisi olleen jo usean kalan hampaissa

2 kommenttia:

  1. Jees, joskus tekee hyvää tehdä jotain tuollaista. Penskana sidoin jonkun verran myyntiin kesätyöpaikan äijille, mutta sen jälkeen en yhtään. Hyvännäköistä perussettiä, varmasti maistuu kirrelle.

    VastaaPoista
  2. Noista ite tykästyin tuohon valkeaan larvaan joita aion kyllä sitoa itsellekkin. Ei ole ennen ko. väriä tullut käytettyä laisinkaan toukissa taimenen kalastuksessa.

    VastaaPoista