perjantai 10. huhtikuuta 2009

Tyttöjen kanssa pitkäperjantaina pilkillä

Pitkänä perjantaina käytiin ties monennetko Utrianlahden Metsästäjien perinteiset pilkkikilpailut Tervon Nilakalla. Nyt oli sellainen myräkkä ja takatalvi aamulla, että vaihdettiin hieman kalastuspaikkaakin suojaisempaan sijaintiin. Itselle nämä kilpailut ovat olleet viime vuodet harvoja yhteisiä reissuja tyttärien kanssa ja näimpä jätin nytkin oman ongen pois keskittyen opastukseen.

Keli ilmeisesti karkoitti kalamiehiä ja kisakin lyhennettiin kestämään 9.30-12. Jotain kai taas kertoi, että osallistujia oli 23 joista Tolosia 13.



Viimahan oli järvellä kova, mutta se ei menoa haitannut vaan lämmintä kaakaota oli muksuille tarjolla. Tyttäret saivat muutaman ahvenen koukutettua, mutta meikäläisen serkut (lähes samanikäiset kuin omat lapset) veivät tällä kertaa lasten sarjan voiton. Omista muksuista Vilma voitti Sallan kolmella grammalla ja kalojahan saatiin perheeseen yhteensä 11 kpl. Päivän kovin saalis oli vajaa kilo ahvenia joten ei kovin ihmeellisiä tuloksia tällä kertaa esitelty.

Lopuksi pitää laittaa kuva ehkä meidän päivän suurimmasta kalasta (about 20g), koska Iiro on kovasti kaivannut kalakuvia tänne blogiin. Meikän toimesta niiden saaminen voi olla lujassa, mutta onneksi tytöt avittavat.



Tulevista kalareissuista vielä sen verran, että tilanne on täysin auki. Iiro sotkee parasta aikaa Häkkis Villen kanssa Viannalla ja houkutteli maanantaille perhokalalle. Pitää nyt katsoa. Äsyllä tuntui olevan luvat jo vähissä ja melkein pitäisi jo keli tietää kohdalleen ennen lähtöä. Perhonsidonta-koneisto pitäisi taas pyöräyttää käyntiin eilisen Viannan-keikan ansiosta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti