keskiviikko 8. elokuuta 2012

Lomat loppuu, kalastuksellisesti huono kesä takana

Kesäloma loppuu sunnuntaina ja ei paljoa jäänyt kalastuksista käsiin tällä kertaa myöskään reissujen lukumäärän suhteen. Tämä viikko piti olla perheen kanssa Kuusamossa, mutta naisväki kyllästyi sateeseen & kylmään ja tultiin jo puolivälissä pois. Kävin kuitenkin vähän maastotiedustelussa Kuusingilla tulevia vuosia varten ja en näköjään samalle puolelle jokea sattunut kuin edellisellä reissulla n. 25v sitten. Hirveät poltot kuitenkin tuli, kun kävin hirvi-chili salamit ja jätskit ostamassa leirintäalueen kioskilta ja näin samalla vilauksen virtaavaa vettä sekä kalamiehiä koskelle kävelevän.

Elättelin toiveita, että pääsisin vielä loppuviikosta ongelle, mutta ei ole tulleet kahluuhousut haarojen sauman liimauksesta takaisin. Pitänee tässä pikkuhiljaa siis jo orientoitua siihen, että taimenen kalastukset tuli ja meni tälle kesälle sekä vesitilanteista johtuen loppusyksy kalastetaan pääsääntöisesti lampikohteilla (Viantakin on melkein ääriään myöten täynnä eikä asiaa sinne perhovehkeillä)

1 kommentti:

  1. Joo, reisille meni täälläkin koko kesän kalastukset. -Olipahan kerrankin aikaa sitoa riittävästi perhoja tyhjentyneisiin rasioihin.

    VastaaPoista